FAQ klanten

Veel Gestelde Vragen door klanten

→ Hoe geraak ik in mijn Docroom?

Bekijk hier het stappenplan om aan te melden in Docroom.

→ Hoeveel kost een lesgever?

Dat is enerzijds afhankelijk van de aard van je organisatie, en anderzijds van de soort aangevraagde activiteit.
Bekijk hier onze tarieven.

→ Is alles inbegrepen in de prijs?

In onze prijs is alles inbegrepen, op deze manier zijn de administratieve lasten beperkt tot een minimum. Hier kan je onze tarieven raadplegen.

Enkel in de profitsector komen de verplaatsingskosten bovenop het tarief. Voor het "project sportclubs" wordt een kilometervergoeding aangerekend vanaf 31 kilometer (heen en weer).

→ Wanneer moet een aanvraag ingediend worden?

Je dient je aanvraag tenminste één maand vóór het begin van de activiteit te bezorgen aan onze provinciale afdeling. Dit laat ons toe de meest geschikte kandidaat te zoeken voor je activiteit en aan alle verplichtingen van rechtswege te voldoen.
Je kan je activiteit aanvragen via deze site, telefonisch, per fax of per mail.

→ Hoe weet ik dat er een lesgever werd gevonden?

Wanneer we je aanvraag kunnen invullen, krijg je twee bevestigingsformulieren toegestuurd waarvan je één ondertekend dient terug te bezorgen aan je provinciale afdeling.

→ Wat gebeurt er bij annulering?

Al naargelang het om een lessenreeks, sportdag of sportkamp gaat, wordt er een verschillende annulatieregeling toegepast. Meer informatie hierover vind je terug in het klantenreglement.

→ Kan ik zelf een sportlesgever voorstellen?

Je kan suggesties doen i.v.m. de sportlesgever/trainer. Uiteraard moet die over de nodige sportdiploma's beschikken. Sportwerk zal, als werkgever, de opdracht aan de meest geschikte sportlesgever/trainer geven.

→ Hoe plaats ik een aanvraag via de website?

In de rubriek "een aanvraag indienen" lees je hoe je een lesgever kan aanvragen. Via het online aanvraagformulier kan je effectief overgaan tot het aanvragen van een lesgever.

→ Voor wie zijn de kosten van SABAM?

Voor de klant.
Meer info over SABAM vindt u op hun website.