Scholen en studenten

Info voor studenten en scholen

Sportwerk Vlaanderen gaat langs bij hogescholen en universiteiten (met sportgerelateerde opleiding)


Sportwerk Vlaanderen heeft 30 jaar ervaring in sport en tewerkstelling! We willen dat studenten weten wat we voor hen kunnen betekenen. Nu en in de toekomst. 

Onze consulenten komen graag onze werking en de mogelijkheden (nu als student, later als werknemer) voorstellen. We doen dat graag op een actieve en dynamische manier, daarom geven we keuze uit vier presentatiemogelijkheden:


1. Sportwerk light
2. Sportwerk basic
3. Sportwerk large
4. Sportwerk x-large 
1. Light


Dit is de lichtste versie waarbij er informatie per e-mail (infomercial, getuigenissen,..) wordt doorgestuurd naar de studenten en waarbij wordt aangeboden om in te schrijven op onze sportbrief en databank. 


 


 2. Basic 

Duur: 30 à 60 minuten 

We stellen Sportwerk Vlaanderen voor op een dynamische manier (ter plaatse). 
We tonen onze infomercial, geven uitleg bij de infographic, tonen ons nieuw promotiefilmpje en getuigenissen van lesgevers. 
We beantwoorden vragen en proberen zo interactief mogelijk te zijn met de studenten. 

 3.  Large

Duur: 1 h 30

Presentatie: 30 min.
Innogames:  4 keer 15 min met doorschuiven 
Deelnemers:  max 20 studenten per lesgever

Het Large Pakket is een combinatie van het basispakket met een kennismaking Innogames
Studenten ervaren op een dynamische manier wat het is om van een sportwerker les te krijgen. 
We gebruiken met opzet Innogames als middel om de studenten te prikkelen met innovatieve, leuke sporten: Dodgeball, Kan Jam, Spikeball en Wackitball.


4.  X-Large

Duur: 2 h 30
Presentatie: 30 min
Innogames: 4 keer 30 min 
Deelnemers: te bespreken 

Het X-Large pakket houdt een echte initiatie Innogames in. Studenten maken niet alleen kennis  met deze nieuwe sporten maar leren ook de opbouw ervan kennen. Deze kennis kan nadien gebruikt worden in stages of lessen LO. 


Wil je meer info over Innogames? Bekijk dan zeker ons filmpje op youtube of contacteer Marc Sarens (E: marc.sarens@sportwerk.be / T09/243.12.36)


Wil je graag één van bovenstaande formules boeken of wens je een aangepaste formule te bespreken? Neem dan contact op met één van onze consulenten:Benieuwd wat student Stijn van ons denkt? Bekijk dan onderstaande filmpje (geluid aan):

studen stijn aan het woord