Trouwe uurloners

INFORMATIE KLEDIJSHOP TROUWE UURLONERS

Sportwerk schenkt trouwe lesgevers een kledijpakket!

Of je in aanmerking komt voor een pakket hangt af van het aantal lesuren dat je voor Sportwerk gegeven hebt. We berekenen dit steeds over een periode van 12 maanden. Dus begin 2018 zullen we de berekening maken voor de periode januari - december 2017.

Heb je in 2017 nog niet voldoende uren gewerkt? Neem dan snel een kijkje bij onze openstaande opdrachten en geef aan de consulent HR door welke lessen je nog kan geven! Wie weet belonen we jou volgend jaar met een mooi pakket!

Veel succes!


  Voorwaarden om gouden, zilveren of bronzen uurloner te worden
GOUD en ZILVER : Een minimaal aantal lesuren (zie onderstaande tabel) + minstens 1 deelname aan een bijscholing of een infomoment georganiseerd door Sportwerk. Meer informatie over onze organisatie kan je vinden op de pagina "Sportwerk bijscholingen".

BRONS: een minimaal aantal lesuren (zie onderstaande tabel):

 

 

Aantal klanten

Aantal uren

Beloning

GOUD

Min 5

150

20 punten kledijpakket

ZILVER

Min 4

125

15 punten kledijpakket

BRONS

Min 3

100

10 punten kledijpakket

 

Hierbij tellen alle sportlessen onder de vorm van sportkampen, sportdagen, sportstrand,…voor de helft mee. Lessenreeksen en vervangingen van lessenreeksen tellen dubbel mee. Uitsluiting bij onwettige afwezigheden* en meermaals te laat komen. Enkel voor losse (occasionele) Sportwerk lesgevers. Vragen? Neem contact op met de dienst M&C!


*: Het is noodzakelijk een doktersbriefje te bezorgen aan onze dienst HR ingeval van ziekte. Het briefje moet de dienst HR bereiken binnen de 2 werkdagen en dit voor elke opdracht waarbij je afwezigheid bent. Enkel de consulent HR verwittigen is niet voldoende. Voor meer informatie kan je steeds het arbeidsreglement raadplegen.